Donaties

Reclame, sponsoring en donaties

RTV Meppel biedt diverse mogelijkheden tot het uitzenden van uw reclameboodschap. Op radio, TV-Meppel of beide. Met uw commercial bereikt u alle inwoners van de gemeente Meppel en omstreken. Het signaal van RTV Meppel wordt zowel analoog als digitaal (kabel radio en TV) alswel via de ether (radio) doorgegeven. Hiermee heeft RTV Meppel in Meppel en omgeving een bijna 100% dekking. De werkelijke bereikcijfers zijn afhankelijk van de aansluitingen van Ziggo, KPN en Lijbrandt (Glashart). Wij informeren u gaarne persoonlijk over zaken als aansluitingen en dag- en weekbereik van de programma’s.

RTV Meppel is een publieke omroep met een eigen programma verantwoordelijkheid die in het commerciële traject samenwerkt met Boom Regionale Uitgevers in Meppel. De gunstige tarieven maken adverteren voor u extra aantrekkelijk. Wilt u niet adverteren maar RTV Meppel wel financieel steunen? Word dan donateur.

Adverteren op radio en/of TV is maatwerk. Iedere commercial vereist een eigen aanpak. Voor de diversiteit kan Boom Uitgevers u een op maat gesneden pakket bieden. Wilt u meer over tarieven weten dan kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Radioreclame

Radioreclame behoort binnenkort ook tot de mogelijkheden. We moeten nog een paar technische voorzieningen inbouwen om te garanderen dat uw spots ook op de gewenste momenten worden uitgezonden. Overigens het geluid van Radio Meppel zit ook achter het beeld op TV Meppel. Dat geeft dan wel een dubbel bereik. Als er tenminste geen video’s met eigen geluid worden uitgezonden.

Sponsoring

Sponsoring van programma’s is mogelijk binnen het kader van een bepaalde categorie programma’s. Uw bedrijfsnaam wordt gedurende 5 seconden aan het begin en eind van het programmablok vermeld. Slechts een beperkt aantal bedrijven kan hiervan gebruik maken. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Informeert u vooraf over de mogelijkheden bij ons.
Voor sponsoring en meer informatie over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Donateurs

Steunt u RTV Meppel als Donateur?? IBAN NL 45 ABNA 0558495001
De ruggengraat van de RTV Meppel wordt gevormd door haar vrijwilligers en donateurs.
De gemeenteraad stelt als eis dat het brede draagvlak van de RTV Meppel o.a. moet blijken uit veel donateurs.
Daarom vragen wij u om donateur te worden. Voor € 5,00 of meer…per jaar , steunt u ons niet alleen moreel maar helpt u ons ook nog betere Radio en TV te maken.
Zonder uw steun kan RTV Meppel niet bestaan!
Bij voorbaat onze dank.
U kunt u aanmelden als donateur via ons secretariaat.

RTV Meppel heeft een ANBI status dat betekent dat uw giften en donaties voor de inkomstenbelasting aftrekbaar zijn. Informatie over ANBI vindt u op Belastingdienst.
ANBI informatie over de Stichting Lokale Omroep Meppel, werknaam RTVMeppel vindt u hier.